Varmasti jokainen D-, DD-, E- tai F- liivejä käyttävä tietää mitä tarkoitan. Erityisesti jos kirjainta edeltävät numerot ovat väliltä 0-85. Kivasti istuvia, kauniita, asiallisia ja ennen kaikkea muodikkaita vermeitä on lähes mahdotonta löytää muuten kuin maijamehiläisen kukkarolla - ne kun maksavatkin sitten jo hunajaa. Kaikki ne ihanat rintaliivit, topit, puserot ja paidat ovat kaukana meidän ulottuviltamme.

Siis haloo, herätkää te kaikki edulliset vaateketjut! Soputeltat ovat niin out! Ja vaikka rintavarustuksemme olisikin mallia Pamela, emme silti halua noudattaa kyseisen rouvashenkilön pukeutumistyyliä! Monelle meistä riittäisi se, että vaateliikkeiden tarjonnassa olisi vaatteita, jotka istuvat myös rintamalinjan eteläpuolelta, ilman, että rinnat pullahtavat kaula-aukosta ulos. Rintaliiveissä sama juttu - lisää värejä, vähemmän mummopitsejä, puuterin eri sävyjä ja leopardikuosia.

En ole valinnut rintojani - ne valitsivat minut!

Vaadin siis oikeutta meille, jotka voisimme shoppailla lastenosastoilla, mikäli 12-vuotiaille asennettaisiin silikoni-implantteja (ja tätä jäljempänä mainittua en todellakaan toivo).

---

Tämän blogin tarkoituksena on tutkailla vaatekaappiani - siellä jo asustavia yksilöitä sekä mahdollisia tulevia napakymppejä ja harhaluoteja - seuraavan vuoden ajan. Mikäli lukijoita (ja kirjoittajan kiinnostusta) riittää, jatkoa saattaa seurata. Vinkkailen löytöjäni tänne mahdollisimman nopeasti, jotta teillä muillakin boobsikkailla olisi mahdollisuus tärvätä rahanne näihin ihanuuksiin <3

Positiivinen puoli blogissani on se, että opiskelijan budjetilla shoppailuni todella rajoittuu edullisimpiin vaateketjuihin ja joihinkin kalliimpien liikkeiden aletankojen herkkupaloihin, joten ei tarvitse olla se yllä mainittu Maija Mehiläinen päästäkseen käsiksi blogissani esiintyviin namuihin.

<3 Ninni