Sen lisäksi, että olen saanut yhden ihan asiallisen blogikirjoituksen tänään aikaan, olen myös lenkittänyt kolme koiraa ennen aamuseitsemää, ihastellut keittiönikkunamme takaa avautuvaa talven ihmemaata ja kirjoittanut useamman sivun seminaarityötäni (eli hienommin ilmaistuna graduani!!!) O.o

Ollaanpas sitä tänään ahkeria O.o

Teoriapuolestahan ei tietysti vielä tietoakaan, mutta luotan että se kirjoittaa itse itsensä toukokuuhun mennessä ;) Totesin myös aamulla sen, että nyt on lomat lusittu, ja nyt olisi palattava (kuvitteellisen) sorvin ääreen. Päätin aloittaa työnteon kuitenkin tuosta gradun pähkäilemisestä, jotta ei koko touhu menisi ihan pelkäksi palkkionmetsästämiseksi. Mutta älkää huolehtiko - kyllä mie niitä ihan palkkatöitäkin ajattelin tänään vielä tehdä.

Ja huomenna sitten uimaan - saattaapi tehdä ihan nannaa talven jäykistämille lihaksille.. Kesällä tulee juostua pitkiäkin lenkkejä koirien kanssa, mutta talvella sitä aina jotenkin vaan hyytyy, jämähtää, jäätyy paikoilleen. Opiskelijakortilla tuolta meidän paikallisesta uimahallista saa kuitenkin alennusta, joten se varmaankin kannattaa käyttää hyödykseen... :) Sitä paitsi, olihan se listattu tuonne uudenvuodenlupauksiinkin! Kuntosalillekin varasin tunnit niin keskiviikolle, torstaille, kuin perjantaillekin. Ke ja pe Zumbaa, torstaina muuta tanssia. Tiistaille ja viikonlopulle liikunnaksi saa riittää kyllä ihan pelkkä koirien kanssa lenkkeily - tauko se on oltava minullakin!

Meidän kuntosalilla järjestetään nyt myös tankotanssikursseja, mutta en ehtinyt ilmoittautua ajoissa mukaan, ja nyt harmittaa. Seuraavalle peruskurssille ilmoittaudun kyllä heti ensimmäisenä!

Miksikään himoliikkujaksi en tunnustaudu, mutta pöljyyksissäni kun menin sitoutumaan paikalliseen kuntoklubiin kokonaiseksi vuodeksi (ja hintakin oli melkoinen), en kehtaa jättää käymättäkään... Uimahallispurtti taas on pitkäaikainen haaveeni, joka on toteutettava nyt, kun asun kirjaimellisesti uimahallin vieressä... Kiloja on kertynyt aivan liian monta sen jälkeen, kun tapasin mieheni, mutta tästä blogista en aio todellakaan tehdä mitään laihdutus- tai treeniblogia. Tämä on hyvänmielenblogi, ja sellaisena saa luvan pysyäkin. Siksi kaikki treenit, syömiset sun muut kilojen karistukseen liittyvät höpötykset saavat kategoriamerkinnäkseen "Pieni treenipäiväkirja". Näin ne, joita ei tämän alan pulinat kiinnosta, voivat helposti hypätä niiden yli.

Mutta eipä minulla sen kummempaa asiaa nyt ollut, kunhan vain tein joitakin asioita selväksi itsellenikin. (Olen huomannut, että kun päässä vellovat sekavat ajatukset kirjoittaa ylös yksi kerrallaan tai kertoo jollekulle joka jaksaa kuunnella, ne menevät oikeaan järjestykseen melkein kuin itsestään!)

<3 Ninnou.