Hyvästit alipainoisille malleille - Muodokas bikinimalli valloittaa maailmaa

 

Näin otsikoi artikkelinsa Karoliina Kotala Voice.fi-sivuston viihdeuutisissa. Itse lisäisin tuohon otsikon alkuosaan vielä toistaiseksi kysymysmerkin perään, sillä yksi povekkaampi ja terveen näköinen malli ei vielä kesää tee. Kuitenkin artikkelin kuvissa esiintyvä Kate Upton Näyttää suorastaan upealta, eikä neidon kuppikokokaan kuvien perusteella näytä olevan sieltä pienimmästä päästä. Hyvä Kate!

Kotalan eilinen kirjoitus on tätä kirjoittaessani luettu jo yli 14 000 kertaa, joten ehkä meille povekkaamillekin on kuitenkin kysyntää mallimaailmassakin - tai sitten ihmiset vaan haluavat nähdä tissit, mene ja tiedä. Artikkeli sai minut kuitenkin kiinnostumaan Kate Uptonista, neito kun on minulle vielä toistaiseksi tuntematon tapaus. Kotalan mukaan kyseessä on vasta 19-vuotias jenkkikaunotar, joka on jo nähty mm. Sports Illustrated -julkaisussa. Juuri muuta tietoa ei Kotalan kuvapainotteisesta tekstistä irronnut, joten minäpä fiksuna tyttönä turvauduin tuttuun kikkakakkoseen - KVG, eli katsoin sieltä v***n googlesta :)

Wikipedia tietää kertoa, että neito on syntynyt vuonna 1992, päätynyt viime vuonna edellämainitun julkaisun kuviin, tullen täten nimetyksi myös "Vuoden tulokkaaksi". Tänä vuonna Upton pääsi Sports Illustratedin kansityttöjen kovaan kastiin. Nainen ei ole pelkkää kaunista pintaa, vaan hän on myös kilpaillut kansallisella tasolla ratsastuksessa.

Vaaleatukkaisella ja sinisilmäisellä neidolla mitatkin ovat ihan kohdillaan (vaikkei tietenkään ihan meikäläisen rinnanympärykseen ylläkään...): 84-63-92.

Tässä vielä kuva kyseisestä neitokaisesta - nätti tyttö, eikö?

 

<3 Ninnou.