Käytin äsken koirat ulkona. Siinähän ei sinänsä ole mitään ihmeellistä, mutta asuvalinta saattoi kyllä saada naapurit hieraisemaan silmiään:

Mintunvihreä huppari, pohjemittaiset oliivinvihreät haaremihousut ja pinkit reinot. Ilman sukkia. Kröhöm. Pinkki rusettipipo päässä.

Ihan tylsää, kun en saanut kuvaa otettua missään kivassa paikassa.
Blurrailin sitten tuon tyhmän taustan pois.
 

Olo on vain niin keväinen, etten jaksa enää kiskoa päälle toppatakkia ja toppahousuja joka kerta kun pitäisi ulos mennä. (Ja käytin koirat vain tuossa meidän tonttia myöten kulkevalla tienpätkällä...). Tosin tuo eilisiltainen räntäsade vähän latisti fiiliksiä, mutta toisaalta, niinhän sitä sanotaan, että uusi lumi on vanhan surma ja räntäsade sen massamurha :)

En vain taida olla talvi-ihmisiä. Lumityöt. Loska. Katoilta tippuvat lumet. Jäiset kadut ja liukastelu. Räntäsade. Kävelevää lumipalloa muistuttava koira. Märkä koira. Märkä sohva. Märkä sänky. Lunta kengissä. Märät kengät.

Mutta sitten kuitenkin tämä:

Kuva vanhan opinahjoni ylimmästä kerroksesta.
Eräänä ihanana talvipäivänä ei suomen luennolla istuminen oikein jaksanut kiinnostaa...
 
Ah, Ullanlinnanmäki ja Iso-Ulla <3
Laskiaisena 2010.
 
Kämppiksen rakentama parvekelumiukko.
Laskiaisena 2010.

 

Mutta edes ne kirpeimmät, ihanimmat, aurinkoisimmat talvipäivät valkeine hankineen ja pulkkamäkineen eivät muuta sitä asiaa että kevät tulee!!!
Aah, kevät se kevät! Pääsiäinen. Kirkkaat värit. Rairuoho. Tiput ja puput. Kevätesikot. Tulppaanit. Narsissit. Leskenlehdet. Valkovuokot. Shortsit ja paksut sukkahousut. Hameet. Kippaskappaskengät. Sulat kadut. Kevätjuhlat. Valmistuminen.
 
 
Oi kevät tule jo!
 
<3 Ninn.