Iinan blogikirjoitus sai hymynkareen suupielille, vaikkei tässä päivässä noin muuten aivan valtavasti olekaan hurraamista ollut. Oli mukava lukea Iinan repäisevistä kevätsuunnitelmista, menneistä aprillipiloista ja löytyneestä seikkailunhalusta. Toisaalta hauska oli myös havaita joitakin samankaltaisuuksia itsensä ja lempibloggaajansa välillä - lihansyöjästä lähes kasvislinjalle! Kuten MouMoun blogiinkin kommentoin, lihaa tulee valmistettua kotioloissa enää aika vähän, useimmiten miehen mieliksi, ellei nyt itselle aivan mahdoton pihvinhimo satu yllättämään. Ravintolassa on edelleen ihan pakko saada se liha-annos, mutta kotona pannulle menee useimmiten kanaa, nyt yhä useammin myös kalaa - olen kai vihdoin saanut miehen käännytettyä ( tai näännytettyä...)!  Kasvikset ovat ehdottoman pop, ja tonnikalasalaatti kasviksineen on jo ruokavalioni vakioannoksia.  Pasta on ehdottomasti vältettävien listalla - sitä tulee syötyä tosi harvoin, vaikka en mikään karppaaja olekaan.

Kuva/Picture: We Heart It
 
Vai voiko joku lihansyöjä väittää pystyvänsä vastustamaan tätä näkyä?
 
Mutta toisaalta, lihansyöjä tai ei, omnomnom:
 
3991098413_fb2c51b2bf_large
Kuva/Picture: We Heart It
 
 
Helsingissä on kuulemma jo korkkarikelit, ja samainen ihanainen Iina lupasi keskustella luontoäidin kanssa aiheesta Helsingin sää torstaina, joten toivottavasti sää tällä kertaa suosii, ja voin kiskoa koipiini jotkut kivemmat kengät kuin ihan ne perus-Reinot.
 
Mutta olinko vähän ilkeä, kun menen otsikossa mainittuun asiaan vasta nyt? Olin. Ainakin vähän. Iinan blogista tuli heräte tähän itselleni esittämääni haasteeseenkin (onpa mulla tänään MouMou-painotteinen päivä O.o). Eli Iina tuolla kertoili haluavansa levittää sushin ilosanomaa - ja miun oli tottakai pakko kommentoida siihen tyyliin yök! en syö! (no okei, en ehkä ihan noin kärjistetysti...).
 
Sitten mieleeni tuli, että tuo yök-reaktioni on täysin periaatteiden vastainen, koska en ole sushia koskaan maistanut - voihan se olla vaikka kuinka hyvää. Haastoin siis itseni sushille tämän viikon torstaina, ja yhden vannoutuneen sushin ystävän mukaani! Hmm. Tästä voikin tulla jännää. Operation Eat Sushi alkakoon!
 
Ja siksipä tähän loppuun pikkuinen sushiaiheinen kuvakavalkadi We Heart It:n syövereistä:
 
Kuvat/Pictures: We Heart It
 
Omnomnom. Mausta en mene vannomaan, mutta aika ihanaltahan nuo näyttävät.
 
 
 
 
Kuva/Picture: We Heart It
 
Ja viimeistään tämä kuva sulattaa vannoutuneimmankin sushikammoisen sydämen <3
Awwww.
Tui tui.
 
<3 Ninn.