Lindexin verkkokaupasta ostoskoriini päätyi tämä toppi:

Toppi Turkoosi

Itse asiassa kahtena kappaleena. Kyseinen rinnan yläpuolinen vaakasuuntainen leikkaus usein mairittelee suurehkoja rintoja, tosin erityisen hyvin silloin, kun kyseessä on ladyfit-t-paita, tai hieman empire-linjainen vaate, joka on ihonmyötäinen heti rinnan alta, muodostaen eräänlaisen rypytetyn "pussin" rintojen kohdalle.

Hieman epäilytti topin laskeutuvuus, mutta hintaa topilla oli alle neljä euroa (!?!?) joten totesin kokeilun melkoisen turvalliseksi. Lisäksi verkkokaupasta ostetut tuotteet voi palauttaa myymälään, joten siinäkään mielessä ongelmaa ei ole. Tällaisen topin leikkauksen ainoa huono puoli on se, että se saattaa saada kivankin vaatteen näyttämään äitiysasulta. Noh, tulevaisuus näyttää - kuvamateriaali topista päätynee tänne teidänkin ihasteltavaksenne

Nämä puolestaan houkuttelivat, mutta jäivät vielä harkinnan asteelle:

Toppi MustaToppi Musta

Tässä topissa ihaninta on ehkä selkäpuolen mustavalkopilkullinen pallokuosi. Koska se oli selkäpuolella, jäi vaate ostamatta.

Toppi Vaaleanpunainen

Paljetit sekä houkuttelivat, että pelottivat minua hieman, joten tämäkin ihanuus jäi vielä harkinta-asteelle. Väri on kuitenkin kiva, ja mallikin mukavan suuri kaula-aukoltaan, olematta kuitenkaan liian "barbie". Tummiin farkkuihin ja tummaan baskeriin yhdistettynä tämä voisi olla aika hauskakin.

 

Clutch-laukku MustaClutch-laukku Metalliväri

Nämä ihanat clutch bagit jäivät Lindexin verkkokaupan "hyllyyn" vain, koska en osannut päättää, kumman haluaisin... (Olisihan sitä toki voinut napata matkaan mukaan vaikka molemmat - hinta kun ei päätä huimannut: 14,95€/kpl )

Lindexiltä (Helsingistä Aleksanterinkadun liikkeestä) ostin jokin aika sitten myös ihanan rannekorun, mutta siitä kuvapostausta heti, kun saan kuvan napattua valoisan aikaan - illalla otetut kuvat ovat jotenkin niin tylsän näköisiä...

<3 Ninnou