Hieman ennen joulua törmäsin tähän aivan ihanaan verkkokauppaan, joka mainostaa itseään mainoslauseella

"Alusasut ovat pukeutumisen A ja O. Lumingeriesta löydät kuppikoot D-K."

Jo verkkokaupan etusivulla mainitaan, että Lumingerien verkkokaupasta kuppikokojen D-K lisäksi liivejä löytyy myös koolla 60-115. Siis wau! Melkein kuin taivaaseen olisi astunut. Parasta kaikessa se, että heti etusivulta löytyy myös hakukone, jolla rintaliivejä voi hakea omalla kuppikoolla. Tuplawau! Olin heti myyty. Sitten aloin hieman epäillä, voisiko jokin näin hyvä olla tottakaan...

Lumingerien valikoimassa on paitsi rintaliivejä (kaarituella tai ilman), myös uimapukuja ja bikineitä, korsetteja ja korseletteja ja bodyja, sekä yllättäen myös imetysliivejä ja urheiluliivejä, joista erityisesti jälkimmäisiä on ainakin itseni ollut vaikea löytää omassa koossani - edes liiviliikkeistä. Kaikkien edellämainittujen lisäksi verkkokaupasta löytyy myös alushousuja, sukkanauhavöitä ja sukkia, sekä paitoja ja puseroita.

Myös liikkeen merkkivalikoima on laaja, omiin suosikkeihini kuuluu pikaisen selailun jälkeen ainakin KEIA (Karen Ellis Intimate Apparel), jolta löysin yhden suosikkini: Ella

Ella-rintaliivit pinkki-valkoinen, 65-85 E-GG Lumingerie verkkokauppaElla-alushousut musta-valkoinen saatavana kokoja 36-44 Lumingerie verkkokauppa

Erityisesti nuo pinkit "Ellat" saavat aikaan positiivisia väristyksiä värinsä puolesta, mutta myönnettävä on, että myös mustavalkoisena liiveissä on sitä jotain! Samankuvioisia alushousujakin löytyy verkkokaupasta.

Näitäkin saatavana 65-85 F-J -kokoisina. Kannattaa kuitenkin jokaisten liivien kohdalla muistaa tarkistaa onko kokomerkintä mallia EU- vai UK. Vastaavuustaulukko löytyy aina kysymysmerkki-ikonia klikkaamalla.

Myös Kris Line -merkki tarjoilee silmäniloa:

Brillant-rintaliivit punainen saatavana kokoja 65-100 E-J Lumingerie verkkokauppa

Tässä siis ihanan joulunpunaiset Brillant-liivit. Taidankin pyytää mieheltäni jälkikäteisjoululahjaksi lahjakortin Lumingerielle

Gorsenialta mainitsisin mm. Carmen ja Camea -liivit ihanine pöksyineen, Linea Artisana by Comeximilta puolestaan tämän suorastaan herkullisen värisen Kiwi Sorbet -setin:

Kiwi Sorbet -rintaliivit saatavana kokoja 65-95 D-L Lumingerie verkkokauppa

 

Samalta merkiltä löysin vielä toisenkin herkun - ihanan vaaleanpunaiset Noa-rintaliivit:

Noa-rintaliivit vaaleanpunainen, 65-95 D-J Lumingerie verkkokauppa

Nämä voisi tilata vaikka kaikki, enkä usko, että isäntäkään pistäisi pahakseen

Hintatasokin on mielestäni melko kohtuullinen, parinkympin alennustuotteista noin 50 euroon, ainakin nämä kaarituelliset mallit. Sovittaa saa kotona ja asiakaspalautukset ovat sivuston mukaan ilmaisia.

Taidankin pistää parit liivit tilaukseen, palailen asiaan sitten kun olen päässyt sovittamaan herkkusia.

Oikein sormet syyhyävät päästä sovittamaan :)

 

Love,

Ninnou.

PS. jos jollekin jäi vielä epäselväksi, tai ylläoleva linkki ei jostain syystä toimi, on verkkokaupan osoite www.lumingerie.fi.