Onko se niin, että aina kun valittaa, että kaikki on ihan pyllystä, niin juuri silloin asia korjaantuu, ja itseä alkaa himmeästi nolottamaan oma avautuminen?

Itselläni ainakin tuppaa käymään näin. Muistatte varmaankin, kuinka muutama päivä sitten valitin, etten Lumingerien sivuilta millään onnistunut löytämään kivoja liivejä omassa koossani? No, itse asiassa en löytänyt vieläkään, mutta yllätys yllätys! Käväisinpä sitten Kupista asiaa -blogissa kurkkaamassa, olisiko sinne päivittynyt uutta blogikirjoitusta - ja olihan sinne. Tämä nyt ei vielä ollut se ylläri, vaan se, että lukiessani syksyn 2012 Curvy Kate tarjonnasta, törmäsin tosi kivannäköiseen liivisettiin!

 
Kuvan Curvy Katet ovat mallia Tease me. Kuten Kupista asiaa -blogin kirjoittajakin kertoo, kyseiset liivit ovat mallia balconette, ja liiveissä on sekä topattu kuppi että kaarituet - mikä siis on ihan loistava kombo! Kokojakin näyttää löytyvän!
 
Nämä ovat kieltämättä aivan must have, en malta odottaa syksyä. Tosi mielenkiintoisen näköiset :D
 
Syksyn valikoimassa näyttäisi olevan myös toiset aika kivan näköiset liivit:
Kuva/Picture: Kupista asiaa
 
Nämä Princess-nimellä kulkevat Curvy Katen liivit ovat mielestäni tosi kauniit, ja niitäkin on edellä mainitsemani blogin mukaan tilattavissa syksymmällä. Ainoa näiden liivien heikkous on omalta osaltani se, että ne ovat toppaamattomat, mikä saa saumoista johtuen itselläni aikaan nk. tuplatissiefektin :( Mutta ei tietenkään kaikkien liivien kohdalla, joten näitäkin voisin kyllä harkita.
 
Eli taidanpa todellakin käydä nyt hakemassa lähi-Seppälästä uudet kivat ja erittäin edulliset mustat luottokattilani ja odotella syksyyn, kunnes mallistoista löytyy taas omassa koossani näinkin kivan näköisiä liivejä :D
 
Sen verran palaan vielä Kupista asiaa -blogin sisältöön, että tottahan se on, että me suomalaiset olemme aika värivammaisia vaatteiden ja alusvaatteiden suhteen - siis siinä mielessä, että vaikka huutelemme niiden ihanien värien perään, emme kuitenkaan syystä tai toisesta uskalla ostaa niitä kirkkaanvärisiä tuotteita, vaan pysyttelemme vuodesta toiseen niissä samanvärisissä luottoliiveissä ja mummokalsareissa - mustissa, valkoisissa ja puuterinvärisissä. Itsellänikin on tällä hetkellä tasan yhdet pinkit liivit - muuten käytän ainoastaan mustaa. Kyse ei itseni kohdalla kuitenkaan ole yleensä siitä, etten uskaltaisi tai haluaisi ostaa kirkkaita värejä, vaan niitä ei koskaan ole silloin tarjolla, kun minun oikeasti täytyy ostaa uudet liivit :/
 
Mutta kuitenkin, voin helposti kuvitella, että erityisesti vanhemmalla väellä voi olla noiden kirkkaiden värien kanssa ennakkoluuloja - toiset pitävät kirkkaanvärisiä alusvaatteita jotensakin hutsahtavina, ja toiset taas uskovat kirkkaanväristen alusvaatteiden olevan jotensakin liian huomiotaherättäviä - mitä tuo kassaneitikin ajattelisi!?! Ja harvapa omaa mummoaan kuvittelee pinkkeihin alusvaatteisiin (kuka ylipäätään kuvittelee isovanhempiaan alusvaatteisillaan?!? Kröhöm.), eiköhän meistä jokainen usko mummon kulkevan juurikin siinä mummopuuterissa - mustakin on jo liian seksikäs?!?
 
Toivottavasti, ajan myötä, me beigeen ja vaniljajäätelöön fiksaantuneet suomalaiset opimme käyttämään eri värejä pukeutumisessamme vapautuneesti - ja edes maistamaan sitä hemmetin papayasorbettia, vaikka se vaniljajäätelö onkin niin mukavan tuttua, turvallista ja mautonta.
 
<3 Nin
 
Ps. Muistakaahan käydä osallistumassa arvontaan! Osallistumisaikaa perjantaihin, osallistuminen kommentoimalla kirjoitukseen "500 kävijää rikki". Tarkemmat ohjeet sieltä. :D