Gradun naputtelun ohella miulla oli vielä tarkoitus naputella yksi vaateaiheinen päivitys tälle illalle, mutta toisin kävi. Eksyin yhden blogin kautta toiseen jne, ja lopulta jämähdin lueskelemaan muiden isorintaisten blogikirjoituksia ja keskusteluja rintojenpienennyksestä.

Kuten jo aiemmassa postauksessani kerroin, miulla on useampiakin syitä niin puolesta kuin vastaan, ja siksi en ole vielä leikkaukseen ryhtynyt. Tässä nyt vielä leikkauksen plussat ja miinukset omalta kohdaltani:

+ selkäongelmien väheneminen
+ selkäkipujen väheneminen
+ liikkuminen ja urheilu helpottuu
+ painonpudotus helpompaa
+ itsetunto-ongelmien poistuminen
+ tissien tuijottaminen loppuu
+ liivien ostaminen helpompaa
+ liivien ostaminen halvempaa
+ vaatteiden ostaminen helpompaa
+ viimein voisin ostaa juuri sellaisia vaatteita, kuin itse haluan
 
- olen tottunut isoihin rintoihini, kokisinko jonkin puuttuvan?
- suvussa rintasyöpää, haluan nauttia rinnoistani nyt kun vielä voin
- pelkään kipuja
- pelkään arpia
- pelkään itselleni läheisten ihmisten reaktioita
- suvussani anestesiaresistanssia ja ongelmia nukutuksesta heräämisessä
- rinnoissani paljon arpia ja heikko iho sekä kudokset
- entä jos leikkaus epäonnistuu, mahdolliset komplikaatiot
- haluaisin lapsia lähitulevaisuudessa, ja leikkaukseen vasta sen jälkeen...
 
jne.
 
Eli onhan noita syitä, puoleen ja toiseen. Ja kuitenkin, kun kävin katsomassa kuvia muiden leikatuista rinnoista, en edes nähnyt arpia, ihastelin vain, että voi kuinka pienet ja nätit. Miehellekin näytin, ja kysyin, voisiko se elää tuollaisten kanssa (tarkoitin arpia). Toisaalta, osa minuahan ne arvetkin vain olisivat (ja näyttämäni kuva oli otettu 5 viikkoa kyseisen henkilön leikkauksen jälkeen...). Tekisi mieli lauleskella, että "Tässä tississä arpikin kaunistus olisi ja nännin vois uusiksi laittaa..." Olisi kyllä mielenkiintoista nähdä ihan ennen ja jälkeen -kuvia. Eli kuinka paljon on tapahtunut muutosta entiseen, ja toisaalta miltä arvet näyttävät esimerkiksi vuotta tai kahta myöhemmin?!? Kai se nyt lienee jokaiselle selvää, että toki ne arvet ovat aika hurjan näköiset varmaan vielä puolenkin vuoden päästä leikkauksesta, mutta entäpä sitten myöhemmin? Ja erityisesti kaipaisin tällaista tietoa niiltä, joilla olemassaan heikot kudokset ja iho (ts. rinnoissa runsaasti raskausarpia tms?).
 
Juu. No tämä nyt oli tällainen daisariavautuminen taas... Anteeksi. Huomenna jotain iloisempaa, ja kuviakin, lupaan!
 
Nin.