Kyllä, taas palaan tähän aiheeseen. Kävin taas Lumingerien sivuilla illalla, mutta tällä kertaa en löytänyt sieltä mitään. Siis yhtään mitään. Kääk. Uudet pitäisi saada, mutta joutunen tälläkin kertaa tyytymään Seppälän mustiin luottokattiloihin... Argh. Viimeksi kun kävin Lumingerien sivuilla, valikoimaa oli vielä todella paljon. Nyt kaikki kivannäköiset liivit oli myyty omassa koossani jo loppuun. Pöh. Jäljellä oli sielläkin vain niitä mummorintsikoita (jollaisia voin ostaa myös vaikka Cittarista kauppareissulla... Huoh.). Noh, parempaa valikoimaa odotellessa.

Ainoat vähänkään himottavat olivat nämä Gorsenian Marylee-liivit (sekä toki pöksytkin):

...ja onhan tuo koirakin aika söppänä <3

Mutta kääk, nuohan ovat valkoiset! Ei valkoista eieieieiei. Olen koko elämäni joutunut käyttämään mustia, valkoisia ja puuterinvärisiä alusvaatteita, joten olisi jo aika saada jotain väriä alusvaatelaatikkoonkin... Tosin jos sitä joskus menee naimisiin, niin tuo voisi olla aika kuuma hääyö-look, vai mitä luulette? Siis ilman tuota koiraa ;D

Eli taidan jäädä odottelemaan, löytyisikö Lumingerielta myöhemmin keväällä/kesällä/syksyllä jotain seksikkäämpää/tyttömäisempää omassa koossani. Vaikka kyllä nuo Marylee-liivitkin jäävät hieman mieltä kutkuttelemaan...

Sitten muihin aiheisiin:

Tänään olisi sitten tarkoitus leikata ja värjätä hiukset. Vihdoin ja viimein :D Olen ihan fiiliksissä! En tiedä miksi miulle tulee aina jotenkin ryhdikkäämpi ja huolitellumpi fiilis, kun hiukset ovat kuosissaan? Kai siinä sitten alitajunta jotenkin kaipaa aina välillä pientä päivitystä omaan ulkonäköön... Edelleen kyllä ne aivan kirkkaanpunaiset hiuksetkin hieman himottaisivat, mutta toisaalta olen niin kauan haaveillut myös palaamisesta aivan vaaleaan, etten taida uskaltaa punaiseksi värjätä :/ Ehkä sitten tämän pitkän vaalennuskauden jälkeen?

Noh, tällä kertaa ei tämän pidempää postausta, koska pitäisi välillä ehkä kirjoittaa tuota graduakin. (Ja töitäkin voisi välillä tehdä?)

<3 Nin.

 

Ps. Käykäähän osallistumassa blogiarvontaani, vielä on koko viikko aikaa osallistua! Osallistuminen kommentoimalla blogipostaustani "500 kävijää rikki!!!".