Oijoi, nyt sitä sitten värjäillään :D Ihan mahtavaa, toivottavasti tämä nyt onnistuu. Ja toivottavasti mies onnistuu olemaan sotkematta tuota väriä ihan joka paikkaan... Haluaisikohan joku jyväskyläläinen kampaamo ruveta sponsoroimaan mua, niin ei tarvitsisi kulkea ihmisten ilmoilla ihan merihirviön näköisenä? Heh...

Kauppareissulla tarttui mukaan hieman uutta luettavaa. En tainnut viime keväänä olla ihan hakoteillä tämän polka dot-kuosisen, mintunvihreän hupparini kanssa, sillä nyt tuota mintunvihreää löytyy ihan joka paikasta. Mm. lehtien kansista:
 
Tämä mintunvihreä trendi on kyllä ihan parasta pitkään aikaan <3 Tulee ihan nostalginen fiilis, kun viimeksi kyseinen väri on tainnut olla muodissa omassa lapsuudessani (jolloin kaikki oli mintunvihreää...).
 
Ja nyt jos joku ihmettelee, mitä nuo pääsiäismunat/pääsiäismunan jäänteet/foliokääreet tekevät kuvissa, vaikka pääsiäiseen on vielä pieni ikuisuus, niin pakkohan minun on paljastaa, että kyseessä on ihan jokavuotinen perinteeni... Aina ensimmäisten pääsiäismunien tultua kauppaan on ihan pakko käydä ostamassa yksi pääsiäismuna - ihan yksi vain (kuvan sinisen pupumunan sai mystisesti katoamaan rakas mieheni...) - jotta jaksaa odottaa sitten pääsiäiseen. Jos pääsiäismunia syö liikaa ennen pääsiäistä, ei niissä pääsiäisenä ole enää mitään hohtoa :/ Olen pääsiäishörhö, myönnän sen.
 
Mutta nyt hiuksia värjäilemään, heippati hei!
 
<3 Nin.