Vielä päivä tai pari, niin pääsette osallistumaan kivaan pikku arvontaan, ja ehkä voittamaan kivan pikku yllätyspalkinnon! :) Eli heti kun 400 kävijää on täynnä, ilmestyy sivuilleni arvontapostaus, johon kommentoimalla osallistuu yllätyspalkinnon arvontaan!

Ja tättädää! Se OnePiecen Facebook-arvonnasta voittamani teddyfleece-haalari saapui äsken kotiovelle kannettuna! Katselin kun tuo poitsu sen tuossa kiskaisi päälleen, ja hyvältähän se näytti, tuo laivastonsininen pehmounelma... Lahkeet tuossa L-koossa näyttivät kuitenkin aivan julmetun pitkiltä, ja ajattelinkin, että taidan unohtaa koko haalarihaaveen, kun haalari saisi olla mitoitukseltaan löysä, ja lahkeet mieluusti mahdollisimman oikean mittaiset... Mies kuitenkin patisti minuakin sovittamaan haalaria päälleni ja WAU!

Joo, lahkeet ovat kyllä liian pitkät, mutta lahkeensuussa olevan kuminauhan ansiosta ne vain valahtavat söpöille makkaroille nilkkoihini. Muutenkin tuo on juuri sellainen unelmanpehmeä (onhan se tuota teddyfleeceä myös sisäpuolelta)... Siis aiiiivan iiiihana. Teki heti mieli varastaa miehen haalari ja kulkea se päällään koko loppuelämänsä... Nyt voin oikeasti ymmärtää sitä rohkeaa haalarikulkijaa, johon törmäsin Helsingin avaruusasemalla. Eikun siis rautatieasemalla. 

Tuollainen on vain ihan oikeasti ai-van pak-ko saa-da. PAKKO. Iih. Nyt eikun sitten melkoiselle säästökuurille. Kuvan itsestäni tuossä pörröunelmassa lisään heti, kun mies ensin opettaa minulle, miten tuolta järkkäristä saa nuo kuvat koneelle... Pinkistä pikku pokkaristani kun on paristot lopussa :(

Mikä siinä muuten onkin, että paristot loppuvat kesken aina juuri silloin, kun niitä oikeasti tarvitsisi?

Noh, eipä tässä taas kummempaa, kirjoittelen taas illalla, kun gradunräpellykseltäni kerkiän.

 

<3 Ninnou

 

Ps. Käykääpä vilkaisemassa myös lempibloggaajani Iinan MouMou-blogia, hän on palailemassa blogitauoltaan ja ensimmäinen postaus on aika koskettava. Itsellekin nousi mieleen rakkaan ihmisen viimekeväiset hautajaiset, mutta toisaalta myös se, että pienistä asioista pitää nauttia, sillä juurikin niistä elämä koostuu. Pienistä asioista.