Olipa ihan mahtavaa herätä jo kahdeksalta, auringonpaisteeseen :) Ikävä vain, että kömmin koirien ulkoilutuksen jälkeen takaisin tuon meidän sairaslomalaisen kainaloon, ja nukuin sitten vielä pari tuntia. Nyt tuntuu taas siltä, ettei gradun kirjoittaminen (tai mikään muukaan koulutyö) etene lainkaan. Ja kun kotoa ei tarvitse lähteä minnekään, ei tule juuri pukeuduttua muuhun kuin kotivaatteisiin, eikä oikein sitten ole inspistä ottaa mitään asukuviakaan :( No tämä ehkä korjaantuu sitten torstaina, sillä kuvallista päivitystä on viimeistään perjantaina jo Operation Eat Sushi:nkin muodossa luvassa, joten ehkäpä houkuttelen jonkun ystävällisen sielun nappailemaan minusta pari vaatekuvaa jossain sopivassa paikassa :)

Olen sopinut jo kahdet treffit torstaille, joten eiköhän tämä tylsyys tästä. Ensin treffaan vanhan yläasteaikaisen kaverini kaffittelun merkeissä, ja sitten lähdenkin jo ihanan Piksin kanssa sushittelemaan Sushibariin :D

Mutta nyt parin vuorokauden radiohiljaisuus, jotta saan Helsinkiin lähtöni alkuperäisiin syihin liittyvät asiat hoidettua (ellen sitten retkahda illalla ja päivittele vielä päivän tunnelmia?!?).

Eli perjantaina luvassa sushia ja (torstai)päivän asu :)

<3 Nin.